sobota 3. března 2007

Můj první blog - o čem a proc?

Mnohokrát mě napadlo založit si svůj malý, skromný blog, ale jelikož jsem na vše, co se počítačů týče, poněkud levá, dlouho jsem nenalézala odhodlání, až nyní, na popud kamarádky.
Můj první a zatím i jediný blog bude doufám sloužit nejen ku mé radosti, ale i radosti jiných. Nelze očekávat bůhví jaké slohové útvary, nýbrž jen postřeny z mého života, o něž bych se ráda podělila s druhými. Doufám, že připojíte své názory do komentářů.
Vedle bojových umění od mala miluji sport, především cyklistiku a běh. V posledních letech se občas zůčastňuji MTB a běžeckých závodů a plánuji i silniční a snad i nějaký TT. Nemohu tvrdit, že bych nějak vynikala, ale to mi až tak nevadí. Stejně jako si trénuji pro radost, tak si i závodím pro radost. Může se to zdát divné, ale vyhrávat není mým halvním cílem. Ačkoliv, občas stát na bedně není vůbec nepříjemné :-).

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Přeji tvému novému blogu i Tobě hodně úspěchů a hlavně radosti při sportování.

T.

johari řekl(a)...

Moc dekuji :-).

3COP řekl(a)...

Ahoj, blog je fajn, taky začínám. Mimochodem když jsem šel ve Kbelích do sprch, tak vycházela nějaká nahá dívka, ty? Tak to je v pohodě, už nemáme co skrývat :-)) Ještě se chci zeptat, ten obrázek toho kola, to je tedy tvé ? Jestli ano, tak to se mi moc líbí. Měj se a dobře bloguj.

johari řekl(a)...

Ahoj! Nevim, zda jsem to ze sprchy vychazela prave ja, je to mozne..
Kolo me bohuzel neni, ale doufam, ze brzy bude, protoze se mi take libi :-)..