neděle 6. ledna 2013

Pá pá roku 2012

Rok 2012 pro mě byl dost zásadní a opravdu těžký co se odříkání týče. Vzhledem ke šťastným okolnostem jsem prakticky ihned opustila běhání, do konce dubna jsem jezdila na kole, do konce května na in-linech a pak už jsem několik měsíců puze chodila se zátěží ;-).
No, a od října už se toho moc dohnat nedalo...

Shrnutí (orientační):
Kolo: 2 478 km.
In-liny: 230 km.
Chůze: 2 400 km.
Běh: 85 km (spíš takové středně rychlé tlačení kočáru :-)).
Závody: 0.
Výška: nezměněna.
Váha: +10,3-8,7+4,2 :-/.
Životní výkony: 1 (47 cm, 2,7 kg ;-)).

Vím, že následující rok resp. roky, to bude s úrovní tréninků mnohem horší, ale určitě se nebudu nudit a nezbývá než se těšit, že tak za 10-20 let zase začnu na plno (snad budu mít méně konkurence a tím větší šance na úspěch :-))!

Pěknou Fušku v roce 2013!

6 komentářů:

Martina řekl(a)...

To me fascinuje, jak ty vzdycky dokazes netrenovat a nic nedelat... a nejakym zazrakem toho ale za ten rok vzdycky stihnes dvojnasobek, co ja, kdyz mam zrovna pocit, ze ten rok jsem se neflakala... :D

johari řekl(a)...

Jestli to není tím, že máš o dost více aktivit a dbáš na správnou techniku. Kdežto mě stačí, že když už se k něčemu dostanu, tak toho stihnout co nevíc (proč se někde kochat krajinou, když mám možnost ujít za hodinu 5-6 km):-D. Ve výsledku jsi na tom tedy o 1000 % lépe!

Martina řekl(a)...

:) Kez by... ;)

Ječmínek Máselník řekl(a)...

Gratuluji k roku 2012 a přeju vše nejlepší v roce 2013. PF psát nebudu, to Tvoje je luxusní:-). Tak buďte hlavně zdraví.

johari řekl(a)...

Ty víš, že je to tak, Summer!


Děkuji, Ječmínku!

Šewy řekl(a)...

Nebýt životního výkonu, tak ta cyklistika je úplně o jiných číslech. Kam se na to hrabu bez životního výkonu. :)